Tuesday, June 1, 2010

OPPSSSS....

So sorry because today saya tak sempat nak continue kisah Day 7

Baru je balik from a day trip to Dubai...

 JUST FOR THESE!


and PANASNYAAAA SUMMER in DUBAI

SEPANAS SUMMER SALE! hehehe

Esok InsyaAllah saya sambung balik cerita ceriti. =)

TC everyone!

6 comments:

jelita78 said...

aduhh..
tetiba rasa mcm sakit plak mata ni kena cucuk ngn gambar tu!

m.o.m said...

Kita kat sini pon dah setat Mid Year Sale, last night I went for VIP Preview. Boss balik ajer ( preview starts at 530pm, mmg sesuailah kaom bapak semua boleh balik jaga anak, kaom ibu nak pegi membeli beli ) cargas kita pon capai kunci kereta bedesupppppp !

Harini nak pegi town, am looking for a good size, envelope clutch.

-rini-

KS said...

ok bye! **baik i lari cepat sebelum meroyan tgk pic tu** haha :P

kaezrin said...

i nak bag gucci tuh....

see i ckp u mmg takleh stop beli bag..:P

IreneYaya said...

Aida: Sakit mata pakai eye mo bebs...ekekekek

Rini: I buat kerja gila semalam sebab nak pergi awal2 pagi berebut...so I kejut the kids, pagi2 terus pergi Dubai...then kedai belum bukak I dah terpacak kat luar dgn a few other girls...rasa macam rally pulak nak berebut bags! hahahaha...

KS: jgn lari meh i tarik u balik...ekekek

Elin: Ni bukan utk I laaa....ni sebab nak kena rolling modal. U nak ke? *wink*

snowiffy said...

*tutup mata*

Related Posts with Thumbnails