Tuesday, June 15, 2010

Bundle of "Joy"(s)






- Posted using BlogPress from my iPhone

12 comments:

jelita78 said...

perghhhhhh
ini yg tak tahan ni..
i still haven't recovered from your chanel paris hauls, and now this??
goshhh..
i think i shud stop following your thread laa..
it's sooooo damnnn tempting!!
tolongggg!!
tolongggggggg!!!

YaNie said...

Gucci joy? tgh sale ke??

jEM said...

irene..ni menduga hati i ni....ish-ish ish takut nak bukak EJ takut tersangkut lagi hahahaha :-))

It's Me! said...

is that gucci joy in freakin' gorgeous blue?! omg, never seen that color before. for sale ke?

IreneYaya said...

Aida: Hah, u tgk je ni tau, I masuk kedai pergi Dubai, Abu Dhabi mmg terus giler!!! Tempting semua tu tak payah ckpla....nasib baik semalam tak terbeli kasut lagi.

Yanie: Yup, Gucci Joy Sale! huhuhu...then warna dia sungguh menariks tertariks!

Kak Jem: Ada greyyyyyyyyyy...and grey dia lawooooooo....hehehe

Emie: Yup, the blue is sooooo nice!!!! And it's for sale..Nnt i letak dekat EJ. =)

I.Q.W.A said...

*pengsan*

jEM said...

Irene...ada grey ek? nak tengok!! hihihi...:-) nanti preview kat i ek!

KS said...

kasut ada sale? nak cari kasut slide yg tak berapa tinggi untuk dipakai di pagi raya so senang sikit nak pakai/bukak. hehehe sempatt lagik :P

kaezrin said...

paper bag nampak lg byk...spill lagi ciksss

jelita78 said...

ezrin,
yg lain lain tu dia punya..
tapi dia taknak reveal..
sebab dia malu kite kantoiiiii!!!
hah, baik ngaku cepat irene!
takyah nak sorok dahh!!
kitorang dah nampak paperbag tu!!

IreneYaya said...

Iqwa: =)

Kak Jem: hehehe...okeh, nnt I preview. =)

KS: Yup, kasut berlambak bebs!!! I almost nak beli sepasang lagi semalam...U nak warna apa bebs?

Elin: Oo..perhati eh...Nnt spill out k... ;)

Aida: hahahahaha..pandai jeeeee...=) Ada lagi...nnt i spill out brg2 untuk dijual dekat EJ. =P

KS said...

i nak hitam. senang! haha. takpon dark brown. pon senang! slides. takmo tinggi sgt.

Related Posts with Thumbnails