Thursday, June 24, 2010

Items On Sale!

Thinking about kasut or handbag raya?
Here are some items I managed to snap.
Email me at euphoriajunction@gmail.com to know the price!


10 comments:

aS_c0mei said...

alaaa..sukanya gucci sukey & yg silver color semua tuuuu!!tolong!hahaha..ada sale ke semua gucci dlm gambar tu?*nak korek tabung*

adoiyaiii,cuci mata je la nampak nyaaa....kuikuikui

myjuliana said...

yaya, letakla code senang nak pilih (walaupun poket kosong) hehehe

as, start menabung ok.. :)

aS_c0mei said...

kak julie,kalau menabung,mungkin tahun depan baru berjaya beli nih.dah keluar design lain dah..hahahha....kalau kak yaya bg installment 8 kali boleh kot.akkakka...bukan ape,takot nnt husband pengsan plak tahu bini dia nak beli handbag lagi.kuikuikui...

sokong cadangan kak julie utk letak code tu.senang nak cuci mata.HAHAHA

Syakira said...

wah..best nye..emmm thinking hard and calculating $$$$$ :)

IreneYaya said...

As: Yup, semer sale! ahak, awak beraya dgn stressa ok apa tahun ni...hihihi...

Julie: Hehehe...terlupa...sebab selalu assume peminat bag sure hafal nama2 bags ni...=)

As: Ckp kat dia, we'll never get enough to get great things...kan kan?

Syakira: Take your time to choose.... =)

myjuliana said...

alamak, nampak sgt Julie tak mampu Yaya.. huhu

IreneYaya said...

Julie, mampu tu subjective, dia bila dah dapat satu, akan minat rasa nak beli lagi, kalau tak pun drool jelah tgk gambar bags....tu sebab hafal tu! hehehe... ;)

myjuliana said...

hahaha.. ha ah la yaya.. belum try beli belum tahu.. sure ketagih kalau dah start beli.. for the time being, kalau nak pon, start little dulu.. :)

Mama Kimi and Tsya said...

salam yaya...off topic sikit. just nk tny, in case you know, LV neverfull kt sana how much? the largest one? thanks!

IreneYaya said...

Mama Kimi and Tsya: Salam dear, LV kat sini lebih kurang macam kat Singapore...maybe murah skit je...tak berbaloi dgn cost nak post. =) TQ for your interest!

Related Posts with Thumbnails