Friday, June 25, 2010

Craving

Seriously, I need a quick fix
Not a new shoes,
Not a new handbag,
But these....uwaaaaaaaa
 ...
......













..............



















........................
Serious, I langsung tak rindu nasi and mee
But I rindu these!



....

I went through all the pictures I took before and found these are what I used to eat
Seriously melelehhhhhhh!!!
Oh God, please help me
What should I do now?

Then I programme this in my head:
Saya mahu kurus,
Saya tidak mahu kena diebetic masa muda2 ni
Saya mahu kurus dulu and lepas my weight goal,
Then lepas tu saya mahu indulge sepuas-puasnya!
Barulah rasa rewarding kan? =)

5 comments:

jelita78 said...

uisssshhh
sabar babe..
sabarrrrrr..
mak aiiii.. saper soh tgk gambar!!!???
kan dah meleleh..
aku yg tgk ni pon meleleh..
inikan plak ko yg dah pernah RASA semua tu..
cissss..
pi delete semua gamabr tu cepat!!

p/s: huda, jom kite pi baskin robin kat midvalley lunch kejap lagi.. hari jumaat ni!! wakakaka

IreneYaya said...

P/S: Saja jeeee taw! hehehe.... takpe, tarik nafas, I still can sabar tunggu one day...I bila dah kurus dah boleh muat baju size M then baru dapat join u ols makan baskin robbin k? =)

wanita biasa said...

ya,
my hubby marah aku,
"dont go on a diet ,
your brains will tell ur body to store more fat.
u tend to eat more coz u feel ur tummy is empty "

physcho!

Yours Truly said...

i pun nak kena diet ni hah...mcm nak muat baju lace oct nanti...orang lain yang nak kahwin orang lain yang sibuk...hahaa tu la me yang drool over those pics...take care! Happy dieting!

IreneYaya said...

Hajar: Kau dah slim melim dah, tak payahla fikir pasal diet2 ni...syoknyaaaa kalau aku dapat body macam kau. =P Sure best bila nak pergi shopping baju. ;)

Noreen: hehehe..mesti...bila lagi nak melaram kan. Mesti nak tgk slim cantik je dlm gambar nnt kan? =)

Related Posts with Thumbnails