Saturday, July 17, 2010

Trash

That day sofa Ikea, then a few almari also microwave, etc... Now I saw dekat trash room ada something berwarna pink!!!

Stressnya tengok my Emirati neighbor main buang je barang2 yang kalau saya nak beli nak kena allocate budget dulu. Nak ambil segan hokehhh... We are staying at the same semi-penthouse apartment but saya pergi kutip trash dia. Hehehe... But seriously, the perabot yg dia buang semua still baru! Ni la kisah dia kalau byk sgt duit kan? Huhuhu.








- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

I.Q.W.A said...

amik je kak! hehehe

nini ismail said...

set bilik tido warna pink? n looks like still in good condition... aih... klu la i ade kat sana... i pi kutip.

ade stroller plak tu kat atas tu eh?

Yours Truly said...

ya la still in good condition...depa tu bnyak tul duit..

jelita78 said...

oh goshhhhh
amik je beb!
dah rezeki..
if it's not you, then some other lucky family will get it.. hehe..

IreneYaya said...

Kalau Blue, mmg semangat nak kutip dah...hehehe...ni sebab pink, ragu2 and ada ego sikit gittew...akakaka...ak ah nini, stroller pun dia buang begitu saja. Sabar jelaaaa...still mcm baru! Rasa mcm nak amik lepas tu jual balik hahahaha...Arab ni mmg tiap2 tahun tukar perabot. huhuhu

Related Posts with Thumbnails