Wednesday, July 7, 2010

Kes Malas Nak Masak

Ikan mentah anyone?


Sure lepas ni ramai tak selera nak makan...hihihi

9 comments:

neeza said...

ikan mende tu yaya?
memang dok masak siket pong ke?

Sue said...

erkk...!!!!
betul ke makan mentah2 ni? byk gak portion tu kalau nk makan mentah. hihi

IreneYaya said...

Neeza: Ikan Tuna, Butter fish and Salmon...ak ah, mentah! Tapi kena makan dgn wasabi! Dappp...hahahah...orang tak biasa makan mmg akan rasa loya. =)

Sue: Betullah ni mentah...ni nama dia sashimi. tapi kena makan wasabi untuk kill the bacteria...hehehe...

Ms Lola said...

octopus takdak? :P

IreneYaya said...

Lola: Octopus pun sedappp..tapi octopus kena smoke / half cooked dulu. =)

I.Q.W.A said...

akak makan camtu je kak?? erk

IreneYaya said...

IQWA: Ak ah, tapi akak letak wasabi, soy sauce n garlic condiments tu skit, kebaboom!!! hehehe...akak ske! If Iqwa suka sushi, maybe u will suka sashimi gak... =)

:: tush :: said...

omg!!!m drooling over ur food..arghhh kene pegi sushi king pas ni!

IreneYaya said...

Tush: Oh, I'm glad ada lagi orang yg same taste suka makan ikan mentah macam I! hehehehe

Related Posts with Thumbnails