Thursday, July 15, 2010

I'm Burning HOT!!!

Oh today the weather is VERY VERY HOT!!!

 Almost 50 degrees!!

I had no choice but to go out because I need to run some errands
For those who never had the chance to feel it,
Let me describe it for you...

It feels like burning to your skin,
makes u feel discomfort, to one point u feel numb and boleh buat jadi pitam or pengsan!
But sepanas panas cuaca kat middle east ni,
api neraka lagi panas, nauzubillah - takutnyaa...

Anyway, bila sampai rumah dengan all the barangs,
As a proud domestic diva I need to settle the kids, nak masak, nak kemas, nak basuh, nak sidai =)
Berkejar itu ini, tengok2 dah almost 5pm!
Meanwhile tunggu hubby sampai rumah,
I remembered the item that I've accidentally bought last week
And this is the time for me to take my own sweet time to open it =)


Remember the time when I blog that I should not get more shoes??
Seriously, I've been cursed!



8 comments:

Mrs Taz said...

Nice ... =)

wanita biasa said...

terliur aku dgn channel kau?

~hajja

Farra said...

suka2 itu beg! :)

I.Q.W.A said...

cantik ! :)

IreneYaya said...

Kak Zia: Match dengan bag kak Zia kan? ;)

Hajar: hehehe...tapi miu miu coffer lawa lagi!!

Farra: Faraaaaaaa.....miss yu bebs! =)

Iqwa: TQ. =) Sebab cantik tu terbeli tu!

KS said...

OMG! kasut sama! hehe.. ada color lain tak kat sana?

IreneYaya said...

KS: Ada! Kaler beige claire (temptingnyaaaaa sbb match dgn my GST) and also light brown (tempting jugak coz boleh match dgn my chanel bubble quilt) huhuhuhuhu.....bahaya la bila dah addicted dgn kasut ni!

yanie said...

babe...y x sambar d ballerina with cammelia flower on it. cun tau! tuari i saw it @ klcc in black n harga je kurang menariksss arnd rm 2030 camtu fr simple ballerina :(

Related Posts with Thumbnails