Tuesday, July 27, 2010

My Affair With A Fatboy

Ohhhhh....sungguh syok!
I feel like I could reach the sky!


At the time I feel soooo high!
Very relaxing
Especially when my two boys by my sides


Tell me what are you thinking now?
....
.....
Which Fatboy eh?
 
 

 Yes, this fatboy.
I can't recall what they call this,
(Elin, last time u ada inform I, tapi I forgot)

When I was in Muscat, Oman...I teringin nak naik benda ni
Tapi takut runtuh, hahahahaha
This time, I beranikan diri...siap naik together 3 orang lagi!

And we really enjoy it!
Nak tido pun best! =)
The best part, nasib baik dia tak runtuh...HA HA HA.

5 comments:

wanita biasa said...

ya, abu dhabi nothing ke?
why kau asyik gi dubai?

Syakira said...

comel jer :)

FAM said...

salam. hye! kalau tak salah i nama dia hammock kan?

IreneYaya said...

Hajja: Sebab Aeka kata nak rilex2 kat hotel. Kalau Abu Dhabi takde reasonla nak duduk hotel kan?
Abu Dhabi byk parks, ada beautiful beach and scenery, shopping for now ada satu mall je ada butik gucci, LV, Chanel, etc. Kat Dubai berlambak! Now musim sale, so another reason nak shopping sakan ler =)

Syakira: ;)

FAM: Salam. Haaa....YES! HAMMOCK! hehehe...lupa...TQ dear! =) Comey je tgk gambar baby.

jelita78 said...

bwahahahhahaha
lawak laa u irene!
of coz laa tak runtuh nya..
hehehe..
the hammock does look comfy.. siap ada padding lagi tu..

Related Posts with Thumbnails