Monday, July 12, 2010

Kan Best Kalau....

Everyday dapat wakeup kat bedroom macam ni!


Siap boleh nampak helipad and luxury boats kat bawah!
Anyway, the best part is that 
we were spending the weekends together as a family.

And since iPhone tak byk educational game yg elok,
Ada budak tu dapat game baru!

Dengan tak sabar and excited semua nak main since dia ternampak kotak tu dalam lift,
Sampai tak sempat duduk coz seronok nak try!
And he reminds me to someone-lah...
Like father like son!...hehehe


And, TQ Hubby for everything!
Semoga Allah sentiasa melimpahkan rezeki dan berkatkan rezeki...Amin.

8 comments:

Naquiahaha said...

kak irene, u look so pretty! tudung, inner, dress, semua lawa lah! hehe

jelita78 said...

yup..
naquiahaha, irene mmg cun..
our idol..

ireneeee.. aku tak paham laaa bathroom mcm tu.. huhu.. transparent.. awww youuu.. tak koser...

Mrs Faizal said...

yaya cantik! dah slim! :D

IreneYaya said...

Naquiah: *malu-malu* TQ dear. The promod dress tu yg cantik sebenarnya, pemakai dia ni biasa biasa je =)

Aida: Isk, manede cun.
hehehe, tula, transparent! But ekceli dia ada partition and kalau nak privacy can close the partition from the room to the bathroom. The Window pun ada automated blinds, so if nak berendam malam2, selamat la daripada kena skodeng dari luar tingkap. hehehehe

Syima: Semua sebab kes boikot makan nasi. huhuhu...

KS said...

anak2 i pon suka btol gadgets.. mcm daddy btol!!!

and yes, u nampak selim melim gituu!

kaezrin said...

yaya apa kes gst duduk atas sinki toilet..issshhh bak mai sini i simpan elok2....love ur dress and i want.to.go.to.dubai...i ikut u balik la nnt k...:P kakakkakakka..

N ues awak sudah kurus amats..jeles....

IreneYaya said...

KS: Cayalah budak2 ni. I meleleh nak rasa WP U..tapi takut macam kena pam balik. =)

Elin: Hahaha...takpe bebs, sinki marble and kering. Ni time baru sampai bolehla letak posing gitu. =P Boleh2, jums ikut I lepas raya nnt. hihi

snowiffy said...

babe..u nmpk slim n tinggi in that dress. cunss ;)

Related Posts with Thumbnails