Saturday, July 31, 2010

Market Test

Just got back from picking up this thing. Anyone agree with me tak that this Chanel bag is very nice!!!!
















If saya jual Chanel ni at RM2800, is there any serious taker?
Kalau interested nak beli please go to http://euphoria.aekayaya.com
This is your chance to get a nice and beautiful Chanel Leather handbag at a fraction of price. (Coz now harga mahal macam apa je)

- Posted using BlogPress from my iPhone

12 comments:

Nadiah said...

RM2800???....I want!!!

aS_c0mei said...

mcm kecik je nampak dia ek.kaler comel je...

It's Me! said...

irene, is that pink or nude color?

IreneYaya said...

Nadiah: The bag is pre-loved. But in great condition
As: Nampak kecik coz akak beso. But it's in medium size n could hold quite a lot
Earnie: Dia beige karerrrrr...sorry pakai kamera iPhone coz sng nak upload kat blog. =)

Mrs Taz said...

akak nak yg all beige ada tak?

4 Kay-E said...

Pls check ur euphoria email...

thanks

IreneYaya said...

Kak Zia: all beige beli tod's la Kak zia. Lawa! =P

jelita78 said...

irene!!!
it's sooooo gorgeous on u!!
cun sangats!!!

err.. yg satu lagi, kat blakang tu.. yg kaler dark khakis tu, taknak jual ke?? that, i want!! *wink*wink*

I.Q.W.A said...

akak... kenaPA jual skrg?? nape x jual ritu :(

IreneYaya said...

4-Kay-E: Hi dear, I think I didn't get your email. Can u resend it to me to euphoriajunction@gmail.com?

Aida: Tulaaa...cantik kan? ;) Yg Dark beige tu sayangggggg....this year ada keluar yg bubble quilted kaler gold and black lambskin leather, cantik sgt!!! Tapi MAHAL! =P

Iqwa: Now baru ada orang nak jual yg ni. Masa ritu takde. Tapi Iqwa punya pun cantik...ramai orang email akak tanya ada lagi ke tak yg Iqwa beli tu. =)

IreneYaya said...

ok, saper nak place order kat website k.

Bridezilla From Hell said...

haippppppp!!! huhu!

Related Posts with Thumbnails