Wednesday, January 20, 2010

Fuhhh...Lega

I was nervous last week because the Apple stock options going down. Dahla saya beli 11 units! Rugi tau, rugi!!! Bila fikir2 takde rezeki lah tu...that's the risk I have to bare...But then after Fox news announce this:

Apple Tablet, iPhone 4 Launch Confirmed for January 27 

Apple graph naik macam apa je harini...Syukur Alhamdulillah...wohooo...saya happy tak terkata! Terasa macam memang betul money grows on trees.! hihihi kiddin'!!!! =P 


 

4 comments:

kaezrin said...

wahhhh u beli stock exchange...

Mama Kimi and Tsya said...

assalam...isk, i nak kena belajor cemana nak buat investment nie...nak grow money trees jugak...

IreneYaya said...

Kaezrin: Ler...u pun boleh beli kalau nak...just either nak take the risk or not je..I tak suka simpan dalam ASB, sebab selo duit nak grow..dia pun guna duit kita untuk invest jugak...so baik i guna duit i tu and invest sendiri, just nak kena calculate risk...kalau u pandai target mmg untung dia cepat and berganda!

Mama Kimi and Tsya: W'salam...the best part now nak invest boleh invest sendiri ...tak payah dah pakai broker. ;)

kaezrin said...

nah i ada invest gak baru2 n ih beli seketoi...:Pand i redeem ax*iata baru2 nih depa offer bonus right on the esos yg i redeem masih x jual T*M share..:P

Related Posts with Thumbnails