Tuesday, December 14, 2010

The Best Ping Pong I've Ever Tasted

The name is Ping Pong. Actually it's a restaurant. And this restaurant serves Dim Sum in Dubai Mall. Kat sini tak ramai chinese, so to get dim sum yg sedap sangatlah susah. But I guess dekat Ping Pong they can afford to hire some International Chefs to serve the best Dim Sum in town.

Dim sum yang bergoreng, yum yum

Dim Sum yang steam (jgn fikir ke lain pulak =P)
We love the pau. I can't remember how many we've ordered but Izz really love the pau
Ada mcm2 jenis sos, and the chili is so hot memang really kick!

The Jasmin and Lavender tea is so unique!
Ada bunga hidup kat dalam tu.
Yes, next time we are going to eat in Ping Pong again. =)

3 comments:

inarshad said...

wow sedapnya. I masih tak sempat gi Dim Sum ngan Sime Darby. mesti sana senang aje since sume restoren sure halal kan?

Yan said...

Pelik tengok tea tu.. Rasa macam tea lah kan?

IreneYaya said...

Ina: Yup, halal mcm kat M'sia but sini lagi strict. Mmg mostly retaurant kena halal and they don't have license to serve liquor except the hotel. Hehehe dekat 4 bulan dah I bising2 pasal dim sum dulu u blum pergi2 lagi eh?

Yan: Ak ah, rasa dia mcm tea...nice...actually mula2 dia macam setongkol kayu je, bila letak air panas kayu setongkol tu macam mengembang so we all terkejut nampak eh, ada bunga! =)

Related Posts with Thumbnails