Thursday, April 15, 2010

The Streets Will Make You Feel Brand New

Now we are in Dubai, teman hubby who wanna to rilex...instead of 2 nights, he said we'll be here for 3 nights. Nothing much during the first day, just the funny part I was stunned when I open the hotel door...there's NO BED! 

Apa jenis hotel ni ada TV and sofa and a small kitchenette je? Then hubby found a door and it's just a small toilet! Then I found another door, and there's another toilet...hahaha, then hujung tu baru jumpa bed! It's actually a 1 bedroom suite... haha, jakun but bolehla privacy sikit, kan? *wink* 

And now, let the pictures do the talking...


5 comments:

kaezrin said...

hotel mana yg best nih?? u tak nak ker derma hotel point u dekat i nak pi jenjalan next month..kakakakakak

have fun dearie...

neeza said...

suka tgk gambar ke-4..ayu jer gayanya..hehe..

myjuliana said...

yaya, nak tgk full picture yaya pakai dress!

IreneYaya said...

Elin: Holiday Inn Al Barsha. Hehehe, nak dapat points tu nak kena spend duduk hotel jugak bebs. Dah book dah hotel next month?

Neeza: ahaks...gaya malu malu meow tu sebenarnya... =P

Julie: Kalau ash volcano Iceland tu tak melarat sampai next month, nnt yaya demo depan2 Julie...hehe

IreneYaya said...

Elin: Holiday Inn Al Barsha. Hehehe, nak dapat points tu nak kena spend duduk hotel jugak bebs. Dah book dah hotel next month?

Neeza: ahaks...gaya malu malu meow tu sebenarnya... =P

Julie: Kalau ash volcano Iceland tu tak melarat sampai next month, nnt yaya demo depan2 Julie...hehe

Related Posts with Thumbnails