Sunday, April 18, 2010

Look Who's Very Happy Berguling-guling
















happy dia sampai berguling...

with the NEW iPAD!!!




Oh, and this is gaya dia balance iPAD on his stomach



The displays are very nice...i am truly satisfied with my experience flipping the pages, reading books and magazine on the iPad. 

Not to mention surfing, checking emails, and playing games!



Was so excited last night...

until me and hubby didn't sleep exploring with each other the iPad! =)

4 comments:

YaNie said...

Ahhhh heaven!!! But that's not for me.. iPhone pon tak smua function guna ngade2 nak iPad mmg nak kena lempang!!

Hahahahaha tapi kalau dpt free ke sape tanak..

Btw, nanti review and put some video ke pix ke.. kat apple mmg ade tapi kalau irene buat lagi rasa mcm *exited* terlebih.. hhahahha

take care!! comey nyee aiden si anak jepon tu!

KS said...

oohh jelessssnyaa!!!

nak jugakk!!!

btw, i tau u pon berguling2 happy gak kan kan?? hehehe ;)

IreneYaya said...

Yanie: Mmg dari aritu Aeka asyik menatap iPad je instead of menatap Irene! LOL But seriously, the iPad makes u more inteested nak membaca because the screen, the weight semua mmg best...(alasan je sebenarnya, nak baca tak nak baca up to individual) =P battery pun tahan up to 11 hours...nnt irene mintak dia review, coz dia mmg guna betul2!

KS: hehe, kalau the boys happy sure kita happy jugak kan? Jangan jeles bebs, nnt iPad dah ada kat Malaysia u pun boleh angkut jugak. It's not just a bigger iPhone, it's more than that =) I recommend!

kaezrin said...

ahhh iphone pun i takde..:(

Related Posts with Thumbnails