Wednesday, April 28, 2010

Good News and Bad News

Ok, Bad News first...
During the date that we are supposedly to go to UK & Paris,

Suddenly hubby got an important project and the date clashes...

 huhuhu

So, takkan nak korbankan kerja just because of vacation, right?

So our plan semua tak jadi...

Penat hokeh buat plan semua tu!!!

 Stress betol!

Nasib baik hotel, car rental, eurostar semua tu belum book lagi. =(



The Good News is,

We have change the date to next week! 

So plan nak pergi Dubai Outlet Mall today tak jadi

Because next week I'll be in Bicester Village Outlet babes...

WOHOOO!!! 

Bad News again is now semua jadi last minute lagi!

Nak collect order pun last minutes - Last order by 9th May,

Nak book hotel last minutes

Eurostar last minutes

Disney Park Hotel last minutes...

Car rental pun last minutes! huhuhu....

Harini I have to finalized everything! Wish me luck k.

9 comments:

Mrs Faizal said...

yaya, last minutes pun still bleh pegi kan. best la tuuuuu! :D

KS said...

Haaa sila borong byk2 kasut!! Terubat sket hati tu hehe

neeza said...

behnyer !! good luck yaya :)

Delia said...

GOOD LUCK!!!!!!!!!!
bad news ka..good news ka...last2 dpt pergi so still good news to me! hehehehe

kaezrin said...

itulah cikss...layansss

m.o.m said...

It will be a good news to me, if my husband did not tell me last night that he is flying to London this July for work-related-matters, sebab I nak kirim something from you ( awak tau lah apa kan ? Kedai dia dekat Mayfair ha ha ha ...and since you pon nak pegi Paris, I boleh kirim fresh from Paris also ).

Tapi, ...since incek suami nak pergi London ..hah ...I kirim dengan dia sahajalah ...Now, I dont know which colour ....HOW ??? mcm mcm kaler I tengok, naik julingggg bijik mata nih !!!

-rini-

jelita78 said...

congrats!!!!!!!!!!!!
yeay!
yahooooo!!
oh seronoks nya!!!
congrats!!!
enjoy yourself!!
bye!

jelita78 said...

dear,
nak pesan untuk u amik gambar and buat notes ok..
nnt boley bagi tips on "lawatan mengejut ke london"
manalah tahu, if tetiba i pon dapat last minute ke sana ke.. ekekkeke

IreneYaya said...

Syima: Dia best tapi stress...sebab semua last minutes!

KS: hehehe...kalau ada yg macam I berkenan tu and murah than here mmg I will rembats...

Neeza: TQ...ambil 3 days jugak nak finalize semua bookings!

Nani: hopefully semua ok..takut jugak ni kot2 last minutes kalau ada something else lagi.

Elin: Tulah..layan jelaaa

Rini: I know, the Goyard St. Louis Tote!...shantekkss... I suka orange, kuning and white! Hadoi...semua suka lah! Tapi duit je berat nak keluar...hehehe

Aida: For sure byk gambar nnt...Nnt I buat laporan khas siap dgn cost semua, okeh? Macam nak pengsan je bila calculate total..huhu

Related Posts with Thumbnails