Thursday, August 5, 2010

Packing












Nak tido Dubai 2 malam saje, but tengokla berapa byk bags saya bawak. Macam nak pindah terus! Hihi

1st bag (the biggest)
- Baju siang for 3 days
- Baju malam for 2 nights
- Toiletteries
- Baju bersukan (bawak 2 helai each sebab plan nak exercise 2 hari berturut-turut
- Kasut sukan
- Wii

2nd bag
- All his gadgets

3rd bag
- Travel Cooker n cereals n bahan nak masak ( kalau pagi petang malam mkn kat luar je kat Dubai mmg boleh bankrupt ler)

4th bag (Coleman tersembunyi blkg bag besar)
- Ayam, sausage n soft drinks

So, almost everyweek tugas saya untuk pack semua ni. And also barang kain n bags nak post to KL. I guess one day I can write a book titled "The Art of Packing" or "My Passion To Pack and Unpack Everything" hahaha


- Posted using BlogPress from my iPhone


3 comments:

wanita biasa said...

ayam pun kena pack ke?

kesian ayam aaa

kaezrin said...

takpelah..i suke jugak pack un pack nih///

but i mmg salute u every week turun dubai...

itu yg nak post tuh kat i ker?? kakakakaka

CiKaYu said...

menarik juga kalau buat entry pasal the art of packing..

salam singgah.

Related Posts with Thumbnails