Monday, August 30, 2010

Joms Berbuka Puasa




















Anda berbuka dengan lauk apakah hari ini? *wink*

- Posted using BlogPress from my iPad

5 comments:

armouris said...

info tentang puasa Ramadhan di SIHAT SELALU - Puasa Baik Untuk Kesihatan

Sue said...

Hi Irene,

Love reading your blog. Suka nosey pasal org duduk overseas ni..haha

Anyway, Tefal Actifry tu kan, ada kah rasa ayam tu macam betul2 goreng in deep fry? haha.(Nak eat healthy but tak nak compromise the taste..hehehehe).

p/s-i berbuka mee goreng indomi..so unhealthy of me :(

IreneYaya said...

Sue: hi! Tq for reading my blog dear. Sorry lambat reply, tefal actifry tu mmg betul mcm deep fry. Dia masak really rata n sedap! Now I x payah takut2 menggoreng kena percikan minyak n very healthy! Just kat Malaysia my friend ckp tefal belum bawak masuk. =(

Unknown said...

at where can get one?

zam said...

Can order from me . Rm 869 only include postage. Direct to doorstep. Azam-0124920568

Related Posts with Thumbnails