Thursday, May 27, 2010

UK Paris Vacation Day 5 Part 2

To those who had waited to see the pictures,
Well, here it is!
This time, saya pulak jadi vampire nak GEGET dia!!!


Muahahahaha
GOTCHA!
Kidding je laaaaa...if terserempak pun takkanla dia nak layan saya bergambar
Banyak lagi his fans yg lain dia nak layan...

THE REAL THING WAS....
Antara most places in London,
Inilah tempat yang paling FUN! FUN! FUN!
and I had a good laugh with my hunny bunny =)

First2 saya jumpa BUDAK ni...ohhh..saya dah lama tak follow TV,
So seriously I dunno his name, but I knew dia glamour dalam High School Musical

Then this 2 HOT couple
The Beckhams...OHHH....VB...I thought u will be carrying Birkins, NO?

And the Jolie-Pitt....Meh I snatch pulak Brad Pitt from you, rasakan... (konon jelah)

MOI and TOM CRUISE with matching AVIATOR!
HAHAHAHA

OH LEO....you are such a great actor! Maybe outside you are such a great LIAR...iskkk suka suki je speculate

B, u marah tak I dgn Mel Gibson??
I pun tanak sebenarnya, dia dah tua bangka..hihihi

Then I main jeling2 dengan Will Smith Y'ALLLLLL.....YO! WHAT UP?

Then dgn minah 2 orang ni saya tak kenal, but main ambil gambar je...
Hahaha..konon menjawab soalan

Then bila tgk Kate Moss & sorang minah SEXY ni terasa nak menjadi LES awwww...

Meh I tolong ikatkan corset sampai takleh breathe...

Moi having a gud time with MONROE AND AISYWARYA RAI

OK, Now time the kids...takde expressions ok...dia pun pelik why la org2 tu tak bergerak...

Ohhh Jim, You are SOOOOOO FUNNY!

Ada chance tak jadi model LONGINES macam Audrey Hepburn?
(ada hati kononnn...akakaka)


OK dah habis dah berpartayyyyy dengan artist...

EH WAIT!

I nak tolong cari bola golf Tiger Woods...

with the OLYMPIC TORCH!

We went to London To Visit The QUEEN!

With my sister, Puteri Diana...yg ni version omputeh (Coz mmg my real sister nama Puteri Diana =P)


Presenting.....The man who has faith in Aliens....The Stephen Hawking!


The Beetles... I want to hear the song "Hey Jude" phleaseeeeee

With zaman dolu punya Kylie Minoque...before all the plastic surgery came in

And do u know I can sing well? hahahaha in your dreams la Yaya!

Pose gedik dengan Britney

Ohhh..my ELVIS

Concentratenya dia nyanyi, I pun layan jelah...hahaha

Ada mat salleh kat situ gelak tgk I pose nak cekik Bush

Sejak bila I masuk Nazism ni? Muahahaha

When I was working in the White House...Mr Obama sungguh charismatic!

Then dekat Madame Tussaud ada tempat scary.....but saya tunggu kat luar jelah dgn the kids, hubby ambil gambar...nnt saya upload kat FP k

Then lastly I love, love, love the part masa naik black cab and round tempat the whole history of England. 
(But sayang time tu they tak bagi ambil gambar)

And our visit would not be complete without souvenirs!

Lepas keluar Madame Tussaud, we went makan kat kedai Jom Makan depan Tralfagar Square. 
The tempat best, vibe je lebih kot, because hubby order kuew teow, tasteless ok!
But nasi ayam hainan dia ok...last2 hubby ordered another nasi ayam =)


That's all for Day 5 =)
Happy Bercoti hari Wesak!
Saya pun today nak pergi weekend break for 2 nights in Dubai!
Yeahhhh....will continue blogging again on Sunday...
Have a nice weekends peeps...sorry for any misunderstading, 
Saya gurau gurau saje ya! =D

10 comments:

m.o.m said...

Wah, dah advance Madame Tussaud skang ha ha ha ...Others mcm tak berapa serupa dan sebijik, but some are really look-alike. Zac Efron punya patong tak se ensem zac efron yang real punya hahahahhahaha !. Davina McCall serupa, mmg serupa and same goes to Leona Lewis !

My husband ada gambar dengan Kylie Minogue, tengah gosok gosok her bum !. Pervert, I know !

-rini-

aS_c0mei said...

kelakar nye kak yaya!!semua gambar lawak2.hahahhahahhahahaha.pandai je korang main2 ngan patung2.hahahhaa

penat la gelak.hahahhahahah.ok stop.

sisdee said...

hahahaahh..gelak besar saya..hehehhehe...ingat betul2 hehehe..

btw..bestnya dpt jmpa artis terkenal wlupun replica ahahahahah and u bole jadi model tau hahahahaha

Ms Lola said...

LOL! my friend pegi situ pun pose gila2

jelita78 said...

aaaahhhh shoottt..
dah agak dah.... mesti madame tussauds..

weii, robert pattinson, leo dicaprio,tom cruise, jim carey and britney spears mmg look real.. compared to the rest..
oh u too look real.. hahaha..

and mmg kelakar laaa, your kids mmg expressionless.. mesti dia blurr tgk u gamabr penuh emosi.. with the queen! hahaha

Naquiahaha said...

kak ireneeeee! comel gila gambar dgn hitler tu. hahahaha

IreneYaya said...

Rini: hahaha...anyway, semua nama artist di hujung jari anda...kudos!
Serious I really bad at names. =)

as: hhahahaha....we all pun gelak2 jugak..bila tgk balik pun tergelak

sisdee: hahahaha, sungguh fun masuk madame tussaud!

Lola: Have to! hehehe...takkan nak nengok je kan?

Aida: hehehe...itulah, diaorg rilex je, idakler takut ke apa...tapi mcm pelik why they aren't movin'!

Naquiah: Hallluuuuuuu bebs!!! Lamanya tak dgr citer...hehehe...hubby akak pun tergelak tgk akak buat muka camtu.

wanita biasa said...

jeles lah ni, aku minat gilos pada britney

IreneYaya said...

aiseh...jgn jealous, bukan real britney pun...hehehe

buzz out..buzz me out said...

hahahhha...klakar laa kak yya nii..ish...
1family saye gelak baca post akak utk entri nii..haha...but,thats fun..i lov look at all the statue patung2 tuu...nakal2..med

Related Posts with Thumbnails