Saturday, May 1, 2010

Stress Bershopping

Now in Dubai dah start sale sana sini, but when I am in Dubai saya sangat stress bershopping...

Not that because of price, or not enough selections but it's because of people over here. Looking at them, why ramai sangat org lawa2 yang fashionable kat sini????

Dahla kurus, tinggi, fashionable, mata cantik, hidung mancung, their shoes, their bags, clothing, accessories makes u wondering how they can be perfect like that??? And most of them yang fashionable are mommies walking with their kiddoz!

Saya sungguh stress bila melihat mereka bershopping dan compare dengan diri saya yg gemuk! Bukan saya tidak bersyukur dgn diri saya but I am being a realist here... When u see them takde dah u will say Siti tu lawa. Wallah!


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 comments:

jelita78 said...

oiiiii makcik,
just to make u feel better, i ngan huda and ennie kat sini suka tgk your photos and we envy your beauty, your sense of fashion and your style pakai tudung..
kitorang selalu ngumpat that u lawa sangattttttssssss!!

KS said...

Err... Siti lawa ke? Haha :p

Btw yaya, i penah ckp before. U pon dah nampak mcm arab tau!!! Cantikkk dan fashionable :-)

neeza said...

setuju sangat ngan jelita & ks!

meh sini nok bisik: "pssstt..yaya wanita trg hok paling fashionable & of course cantik too..hehe.."

siti lawa? nangis siti kalu tgk gambar2 yaya lam blog ni tau..hehehe..

IreneYaya said...

Aida: Ooo...ngumpat blkg yer...now I know! hahaha...TQ for making me feel better...but I tak letak gambar2 yg I nampak gemuk or buncit tu...akakak...kalau tak sure different perspective dah...huhuhu

KS: For me Siti is pretty, but bab fashion tu tak sgt kot... apparently money can't buy class or good taste..
Aiseh..i takdela cantik bebs...mcm u la..tahi lalat tu jadi pemangkin manis...hahaha...

Neeza: Ehhh..jgn u...ramai lagi p'puan Trg hok lawo lawo...U pun lawa...Yaya biasa2 je... =) everyone ada kelebihan masing2 kan...tapi serious, bila tgk org kat sini lawa2 terbeliak...bila dah lama2 tengok ramai sgt hok lawo...bila tgk org tak lawa pulak terkejut...muahahahaha

MY GROUP said...

betul 3x diorang sume cantik2 , hensem2 kan ??? and kaya lak tu :P

naddy said...

ahaha siti tu lawa? i dun think so ehehehe

and yes kalau tgk mak2 arab ni mmg mcm mesmerizing kan....

Related Posts with Thumbnails