Saturday, May 29, 2010

Sabar or SABA?

Fashionista OPINIONS please.... Cantik tak?










- Posted using BlogPress from my iPhone


12 comments:

I.Q.W.A said...

erk.. sy kurang suka.. xkene ngn akak :)

Syakira said...

cantik :)

kaezrin said...

cantik cantik csntik...tp ala2 SF bag i tuh kan design wise minus batu2 tepi tulah kan..i am carrying that bag today..

IreneYaya said...

Iqwa: Tak kena eh? Besar sgt ke camne? Akak mmg suka sgt bag ringan, slouchy, and leather dia pun soooooo softttttttt! Pastu good deal pulak tu, (sebab tanya kat UK & Paris aritu MAHAL!) tapi sebab baru lepas beli byk bag, kena pass lah.

Syakira: Cantik kan?

Elin: Tu yg I suka tu..slouchy! Yg SF u pun I suka! Cantek bebs!

snowiffy said...

yaya, i shall pass je tis bag dear. mcm ada yg x kenala..d studs n squarish dia tu mcm boring je n if its slouchy ...bila u letak brg...dia terjatuh kebwh kan..sure ilang rupa dia..i cannot imagine. tats my personal opinion. jgn marah ya darl ;)

IreneYaya said...

Kak Yanie: Yeke...TQ for your personal and frank opinion...I suka the studs sebab nampak younger and rocking a bit. Tu dah letak barang byk2 Kak Yanie, dia slouch tapi bukan macam bag murah yg slouchy jatuh ke bawah....dia still akan shoulch ala2 bottega...yg penting tu leather dia so softttt....macam bantal! hehehe...=) Tapi tak beli pon...takut nnt tak terpakai =(

jelita78 said...

hmm...
it looks too big on you..
maybe because it's white kot..
the gucci grey looks nicer..
yeha, i'll give it a pass too if i were u..
the studs are rocking the bag, but still, style of the bag is kinda common.

Mrs Taz said...

akak suka yang hitam tu ... hehehe .. kat yr left shoulder ;)

IreneYaya said...

Aida: I thought so jugak..might be too big...I lurve, the rockin' studs, and the style oso, eventhough common shape, but practical and comfortable. Maybe taste dah berubah kot, bag yg jazzy2 with logo prints saya dah kureng minat, suka bag yg one colour tapi nampak classy!

Kak Zia: Aiseh..nampak eh Kak Zia.. *wink* Cepatla Kak Zia reveal apa anniversary gift tu..ni dah hujunggggg bulan May. =P

jelita78 said...

beb, cun lagi your white gucci pelham tuuu!!!

IreneYaya said...

Aida: Pelham tu mmg cuns bebs...tapi saya sudah ada warna grey, giler apa nak collect 2 same gucci bags but different color! Takpela, saya tunggu next year jela cari bag kaler putih. =D

jelita78 said...

oh cantikkkkkkkk
but it's not guccissima leather yer?
takde mcm embossed gucci..
oh speaking of your grey, bila nak amik close up collection shots?
or perhaps buat review each one ke?
baru lah ilmu bermanfaat.. hehe..

Related Posts with Thumbnails