Tuesday, March 16, 2010

Sunset At The Festival City


This place is really really nice to chill. We had a wonderful evening together by seeing the purple sky...
I love all the photos he took!

 
 We can see the festival badia from the marina.


Tempat cantik macam ni mesti nak posing

The "Diggy Dog"


We walk to the festival badia



And buy the tokens for the kids


If u want to play, u have to wait ok. (saja je nak test their patience so that takdela mintak nak naik byk2 ride)



I pun tak pernah naik ferrari! Diaorg naik dulu...huhuhu



KAMIKAZE!





The Intercontinental. Nice shots B!



Tempat they prepare the Shisha



The man-made canals
 

5 comments:

Mrs.R @ Emi said...

waaaaaaaaaaaaa...pandai hasben akak amik gambo :)

kalo byk duit dh lama agaknya emi smpai sana

neeza said...

perghhh..lawo2 seme gambor :)

IreneYaya said...

Emi: TQ. InsyaAllah....suatu hari nanti. =)

Neeza: Sure bila dia baca nnt kembang kena puji. hahaha

kaezrin said...

waaahhh cantik nyer..

yaya i rs i gi dubai jelah hujung tahun nih

IreneYaya said...

Jom jom, weekends I boleh visit u kat Dubai..takpun u boleh turun kat Abu Dhabi dekat Yas Marina Circuit situ nnt ada Ferrari World boleh kita ride the rollercoster sama2...wohooo

Related Posts with Thumbnails