Tuesday, March 2, 2010

Dare to Dream?

Dubai has a lot of expensive items. I dare to dream, but everything has a limit. So dapat tengok, posing and touch jadilah. =) More pictures at my fp.


7 comments:

sisdee said...

OMG..i saw birkin .. yea ke????

cantik gilo kete2 tu kan :D

aina said...

hehe cute je model tu..

jelita78 said...

oitsssss
dah bawak beg gucci..
ada paperbag gucci lagi tu..
what's inside???!!!!

kaezrin said...

mmg kan waktu i kat sana kan..i tgk those cars kan mcm bawak proton kat malaysia...

m.o.m said...

betul ..tak dapat beli, pegang pon ok apa. Bab Birkin tu, i dah ok dah, sbb dapat fondle my friend punya, dia ada 5 Birkins ..

-rini-

IreneYaya said...

Sisdee: Hermes Kelly in Ostrich. Matching kaler dia dgn Merc tu. *wink*

Aina: hihihii...natural pose gittew si Izz ni.

Aida: Yg tu beli untuk EJ. Guccissima Sukey tu cantik giler!!!....huhuhu

Elin: Tula..Pak Arab and western expat kat sini beli kereta macam beli baju. In fact Indian kat Dubai pun kaya giler sebab terror berbusiness...

Rini: Huhuhu...tula...nak beli sebijik pun pk seribu kali..dia ada 5 bijik? Tapikan kawan I cakap kalau once u beli rezeki u akan lagi murah berganda-ganda sebab it'll be easier for u know higher people around and get more contacts, bla bla bla...isk..takpela...belum tahap i lagi. hihihi

naddy said...

syok tu tgk keta2 kat sana :)

Related Posts with Thumbnails