Wednesday, March 17, 2010

Ahhhh...HEAVEN!!!

Sangat heaven bila saya dapat makan ini!!!!

Sampai habis licin ok!!! 
Hubby cakap I boleh jadi tokey bukak gerai keropok lekor kat sini...hehehehe

P/S: Happy Birthday Rini! All the best wishes. =)

7 comments:

Ms Lola said...

I think u shud! :P

Emy Ahmad said...

sedapnyeee..

nak resepi pretty please (^__-)

Mrs.R @ Emi said...

bleh jd millionaire kopok lekor ni kak yaya

neeza said...

beh behh...
na na na na na tranung kite eeee.. :D

kaezrin said...

sedaaaappppp...

m.o.m said...

Yaya, Thanks for the wish. Sorry, i lambat say thank you. Isk ...

I was rushing yesterday, tak sempat nak browse seme seme blogs yang i selalu visit. Takat fb ajer ..
Amik anak skolah, antar pegi tennis pulak lepas tu nak balik masak, 530pm kawan I datang amik pegi tengok Lady Gaga ...

anyway, thank you very very much !!

-rini-

IreneYaya said...

Lola: Hadoi...nak siang ikan dengan buang all those kulit ikan also the tulang is very very challenging...kalau setakat kerja saya menggetel je no problems bebs! Nak kena upah orang jugak buat perusahaan ni...chey chey mcm serious je. hihihi

Emy: Nnt akak edit entry ni letak recepi k?

Emi: Tula..Mcm2 cara boleh buat duit sebenarnya. Nak or tanak je kan?

Neeza: Hi-five beb...mmg ganu kiterrr

Elin: So next time bila u ckp u makan keropok lekor i dah tak meleleh dah...sebab sini pun boleh buat jadi sebijik macam yg kat losong punya. hehehe

Rini: Don't mention it...jealous dgr u pergi tgk itu Gaga Lady...anyway, good to know u have a great day. =)

Related Posts with Thumbnails