Sunday, March 28, 2010

Coco Avant Chanel

I watched this movie last 3 nights. It's about the life of Mademoiselle Gabrielle Coco Chanel who was hard to love and harder to ignore. Actualy this is not a true factual about the life of Coco Chanel...kalau factual ikut the Gospel of Coco Chanel, lagi controversial. Hubby terus je smash cakap this is basically a story about a slut...hehehe...Tapi saya terasa kesian jugak sebenarnya...for those who has watched this movie, what do u think?



3 comments:

snowiffy said...

da beli 2 weeks tapi simpan dlm drawer je. lupa! sib nmpk kt sini. balik ni semangat nk tgk cite ni :) tks!

IreneYaya said...

Yanie: Nnt dah tgk bagi ur opinion eh...nak tahu apa org lain think about the story. =)

Mrs Taz said...

akak tengok movie ni dalam plane .. mula² cam bosan sket .. lagipun cam tak tengok betul² sangat tapi ending cam sedih sket .. nak kena tengok lagik sekali ;)

Related Posts with Thumbnails