Tuesday, March 9, 2010

Child Labor?


Oh, no...please don't say that I've been using my kids to carry all those heavy groceries.
But they actually fighting to help me and proud to be the ones who will have the honor to carry it for me. Bagus jugak ada bodyguard and porter ni. =D

4 comments:

jelita78 said...

phewww..
nasib baik 'child labor' ni..
approved!
asalkan u tak suruh depa jahit fake handbags, sudah! haha..

bertuah u.. i punya children, plastic grocery ringan pon malas nak angkat!

sisdee said...

my kids slalu gaduh nk tolak troley smpai rasa cam myusahkan jek dorg makin lmbat adalah..dah tu dah le kecik..siap ala2 nk langgar org....

then klu beli brg dlm plastic berebut2 nk pgang...ngeri ttggl jek sbenarnya :O

bagus le at least ada tnggungjwb kan anak2 kita :D

MaMa3H said...

penderaan...harus dilaporkan...:)
klu 3H mmg suka nak tolak troli..berebut-rebut lagik...

IreneYaya said...

Aida: Child Labor buat fake bags tu mmg kureng k...dahla buat duit tiru design org, then buat camtu pulak. huhuhu

Sisdee: Tula, mmg lambat..tapi sometimes kena encourage jugak...hopefully bukan time kecik je, besar nnt pun rajin jugakla. =)

Mama3H: hihihi...shhh.....child labor ni approved.

Related Posts with Thumbnails