Friday, February 12, 2010

I've Been Stung By Miu Miu Bee AGAIN!

I am totally into this! 
Call me weird but I am the kind of person who like to collect something "different" or "limited edition" which is not always been seeing by many people.
For me that's truly make it special.

I've learnt my lesson when I bought one particular LV dulu
Bila I went out, ramai angkat tangan showing they were also wearing the same bag.
Not 1 or 2 person, tapi almost 5 worang!!! 
(salah tempat ni jugak, sometimes pakai chanel pun ramai boria...hahaha..tapi ok lagi boleh define by different color, different color of hardware )
And hubby pun siap tunjuk2..."sayang, Pinoy tu pakai bag sama dgn u!" 
Huhuhu..lepas tu I terus jual that bag, ok?
I don't feel that bag is special. 

Anyway, suddenly when I saw Johhny Depp's long time girlfriend (Vanessa Paradis)
Showing this bag to me...aiseh...I'm crazyyyy about this
Dah terlambat baru terperasan and tersuka...huhuhu
Yg Blake Lively pakai tu pun cantik. 
Droolllllll.....

 
 

10 comments:

Mrs Taz said...

akak pun suka ... coffer bag kt EJ tu kalo beige lama dah akak sambar :P

sisdee said...

haah kan cantik le..lagi bes sbb cam lain sikit kan...tu ala2 hobo ke...??

lecehkan klu org pki hbag sama ngan kita..paling boring klu ala2 sama wlupun lain brand...sbb org tu ingat same jek bag dia ngan bag kita..kes tiru meniru le kan bag now nie :p

neeza said...

yaya..tumpang drool etek..

*nelleh*

hehe..

IreneYaya said...

Kak Zia: The coffer leather is quite sensitive to wear. Dgn runched etc, kalau lighter colours maybe lagi nampak.
And bukan sebab nak promote coffer EJ tau, just nak inform based on my experience with dusty pink my coffer. Yg kat Ej tu pun bukan Yaya punya, tolong jual utk my arabic friend who is now collecting Hermes. =)

sisdee: Yg tu tak kisah, coz if we own authentic bag, confidence level dia different dgn carrying imitation. Peeps yg pakai would have know herself. So they would have seen they are faking with fakes. =)

IreneYaya said...

sisdee: ehh..jap..oo...ni yg macam kat C&K tu semua eh...dia tak sama sebijik, but yelah, some of it dia twist lain sikit je..tapi kita tahu bila carry rasa lain jugak. Tak boleh nak tipu diri sendiri. =)

IreneYaya said...

neeza: jums kita drool sama2...takpe, it's free. hihihi

m.o.m said...

sama ...i like to have things that orang lain takde, or jarang nampak. Lotsa of my handbags, mmg tak penah nampak orang lain pakai, selain from that Jumbo laaa ..mmg menggelupor skarang ni semorang nak berJumbo ...tah pape ntah ...!


My friend asked me to sell my very first Gucci, but I said no. Sebab Gucci dah tak de kuarkan fesyen tu, and i will keep it, sampai bila bila, sbb rasa mcm vintage ...!

I personally prefer Miu Miu than Prada, because I think Miu Miu banyak guna colours, whilst Prada adalah sangat malappppp ...balik balik kaler tu, balik balik kaler tu ...

ps : I ada Palermo PM, pakai skali je ...camne ? sbb ramai cina maklap kat sini yang semua berPalermo. Nak jual, it was a gift from my husband ...aiseeeeh sangat..

-rini-

IreneYaya said...

Rini: Hi5 bebs! LOL Hillarious coz duduk sini lamer doh I tak dengor perkataan menggelupor, maklap...hihihi. Hubby bagi kena simpan...sayang.

naddy said...

alahai nape lak nak kena menggelupur tgk org ramai pakai chanel kan? ehehe rezeki masing2 tu :) kita beli pun apa yg kita suka kan ehehehe

jelita78 said...

oh no u don't irene!
u are not going to get that miu miu!
i'm gonna kick u!
u know i'll drool for everything that u have!
aaarrrrgggkkkkk!!!
me going nuts!!!

Related Posts with Thumbnails