Wednesday, February 17, 2010

Birthday Wish List

Huhuhu....I'll be reaching 30 next week,
So am sharing my wishlist yang berzaman....


1. A watch
Which I already got it a few months ago and dah lama pakai. hahahaha

2. Earrings - This one I wish it'll be from my mom or my siblings

3. A bag

4. Birthday wishes from my families and friends and lurkers (don't wish me now, today is not my birthday yet)

Nak iPad pun bukan available sekarang kan?

Other than things, I want:
1. A good health: Health is wealth..If not siapa nak jaga my family kat sini?

2. Akal fikiran - Yang tahu membezakan yg mana betul dan salah, and tidak menjadi ignorance.

3. Keimanan dan kekuatan: Semoga my roh sentiasa terpelihara dengan mengingati-Nya dan mencintai-Nya. Dunia sentiasa dicari, akhirat juga seiring sentiasa dijunjungi
4. Love - From my husband, anak2, families and friends
Amin...

3 comments:

sisdee said...

AMIN!!! sama2 le kita bdoa ek...

kalau kita tak sihat...sape nk jaga family kita kan..klu tiada LOVE dri mr. hubby pun..tak ceria hidupkan...kalau tak wishes dari family pun cam tak bmakna our birthday kan..then...klu tak de hadiah cam tak x de sape ingat birthday muahahhah over2..hehehe :)

jelita78 said...

yg nombor 3 tu rasanya tak valid..
i have the same wishlist, then hubby ckp, kalau tak birthday pon beli bag gak.. bwahahahha..

IreneYaya said...

Sisdee: Pandai....Amin...sama2lah kita berdoa.

Aida: Hahaha, ya betol. Birthday, tak birthday mmg sentiasa ada handbag loot.

Related Posts with Thumbnails