Wednesday, February 3, 2010

Pick Me a Miranda!

I'm in dilemma TO CHOOSE!
 
For 2010, I wanna give a Tom Ford Miranda a go
But then confuse nak pilih warna
Fashionista sekalian, could u please help me to decide which colour?


OR



Ikut nafsu nak je beli both! LOL. 
But better beli one by one dulu lah kan?

In case to help u to decide, I already got these sunglasses 




Sometimes tengok yg Gold frame tu macam my RC sunnies..
But then tengok banyak kali rasa lain pulak
I'm confused dah...ke tak payah beli?

HELP ME TO DECIDE PHLEASEEE...

P/S: Thanks for helping me to decide. I think I'll go for GOLD (macam slogan Olympics pulak) =)

8 comments:

jelita78 said...

hahh..
amik yg mcm angelina jolie pakai..
looks nice, classic yet very elegant..

the gold frame, pon ok, if u're looking for something vibe and edgy style!

kaezrin said...

i go for gold tapi itulah yaya dah ader tuh unless u let go satu...:P

tp beli jelah....canttikkk

hazri said...

vote yg mcm jessica alba pakai :D

sisdee said...

suke yang no 2 tu..hehehe :)

neeza said...

hi yaya..i rasa kalo u banyak tudung yg agak gelap or yg kaler2nya 'mewah'..better u go for gold..sbb naik seri u & the sunglass..ehe.. (ur silent reader *blush*)

IreneYaya said...

Jelita: Bebs, edgy and vibe sounds good. Pandai u describe. =)

Elin: Tu lah..eventhough dah ada rasa nak go for gold jugak..hihi

Hazri & Sisdee: TQ for your vote. I pun think I'll go for gold

Neeza: Hi, nice knowing u...tq for your opinion, I pun rasa I better go for gold biar naik seri skit. =)

m.o.m said...

beli pon takpe, tak payah beli pon takpe, sbb teros beli Chanel ( or Dita or Oliver Peoples ) punya sunnies lagik bagus.

Selain dari collect bag, I collect sunglasses and jam. I have Tom Ford, Samantha. Comfortable ...
The problem, I have, ...susah nak cari yang betol betol comfy sbb I takde idong mcm mat salleh. Most of the sunnies yg I try, semuanya terletak dekat pipi, bukan dekat batang hidong ...so payah nak pilih !.

I tried that Miranda, tp melekat kat pipi lah ..aiseh betol ...but very nice if you want to get it ...ehehehheheheeh !

ps : I dont think, that I help you here kan ? sorry !

-rini-

IreneYaya said...

Rini...Oliver Peoples pun lawa..chanel pun i pernah ada, tapi i mencari style vogue da vass gittew...hahahaha

Related Posts with Thumbnails