Wednesday, January 12, 2011

Wordless Wednesday - Fear

5 comments:

Yan said...

Burung apa ni? Eagle?

Naquiahaha said...

kak irene! comment ni takde kena mengena dgn gambar (hehe) tapi nak tanya: whenever i go to saudi kan, the women wear all-black abayas, takde bling2 ke sulam2 ke lace ke apa2, just plain black tapi cutting semua sangat sangat sangat sangat lawa. tapi i cari dalam mall ke luar mall ke tak jumpa. mana eh nak cari?

IreneYaya said...

Yan: It's a Falcon

Naquiah: Ada...cutting dia lawa sebab dia pakai kain bidang besar and quality kain yg cantik. Nak pesan email akak k? ;)

jelita78 said...

beb, beg aper tu??
i tak perasan bird, tapi perasan bag! hahahhaa..

Naquiahaha said...

okay thanksss! nak, tapi later2 boleh? im getting engaged next month. kena saving sikit, hehe

Related Posts with Thumbnails