Tuesday, January 25, 2011

Bersenam dan Makan

I can't stop eating. So to stop tumbesaran lemak di badan saya mesti exercise.


And bila saya exercise, saya tidak risau dan bersalah untuk makan ini


Dan ini


Ini


Juga ini


Ini gak


ini lagi


So, do you think bila exercise berat badan saya semakin naik or menurun?

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 comments:

cc said...

sayaaaaa?
makannnnnn pastu tak exercise. apa akan jadik? T___________T

lil sharky said...

Whenever I exercise, I'll think that I can eat more, so lama-lama, result sama, tak kurus-kurus jugak. So difficult!

nini ismail said...

jgn kire weight... kire inches.. better and stamina.

makan jer la, selagi ade selera n boleh makan. nnt klu dah tua tak de selera la, kena pantang itu ini la.. at least dah puas makan.

MS said...

uishhh...sedapnya semua foods tu...

IreneYaya said...

CC: Ala, u takpe baru 26 metabolism still tinggi. Ni umur makin naik, badan and selera pun naik apa kes kan? huhuhu

lil sharky: Same ere! But I still exercise, dun want to give up yet. hehehe. Yes we can! =)

Nini: I guess bila exercise secara tak langsung muscles pun built so tu takde effect on weight loss kot.

MS: Itulah...cannot tahan so makan jelaaa.. =P

Related Posts with Thumbnails