Friday, September 3, 2010

A Taste Of Paris In Dubai






















The best macaroons i've ever tasted! Berduri duri hubby ckp. Mmg really berduri kat my taste buds. YUM!


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 comments:

Syakira said...

sekarang ni mcm2 ada di dubai..x payah travel jauh2 ke paris n london nak mkn laduree...bestnya..agak2 if kirim ke msia, stale tak? hehe

jelita78 said...

hah..
since ko dah blog ni..
i hope i doun't sound like an idiot but gosh, i really want to ask "how do you eat macaroons??"
serious!
i need to know!
i bought some masa pi singapore, it's not laduree but at twg..
and i tak paham laa camner nak makan it..
it's like rasa gula semata mata.. get what i mean?
and byk org blog about it..
but i'm just at lost laa beb..
hope u can explain sket to me yg jahil ni.. hehe

IreneYaya said...

Syakira: tu akak syok giler mcm everyweek nak turun Dubai. Hehehe. Akak nak balik tuesday, tapi dah tak sempat beli, if inform smlm sempat bawak balik utk Kira.

Aida: Gula semata? Takdela...cream tgh dia ada mcm2 rasa. And dia ada 11 flavors, serius I semalam rasa satu nak lagi. Tiba2 termakan 4 dah...takut gemuk coz dia mcm kek, just textures je different skit.

aS_c0mei said...

okay,nanti pegi dubai nak cari laduree!semua org dok ckp psl macaroons...terliurrr.tp apakan daya,kat doha ni kurma je banyak.haha

Naquiahaha said...

OMGGG!! Naakkk!! Kat kl there's this cafe in Empire Subang jual macaroons, semuaorang cakap sedap n sama dgn laduree but when I finally found it, seriously disappointed. Bila mula2 jumpa laduree rasa excited sangat, macam budak kecik jumpa kecik but bila jumpa the one in malaysia, rasa like.. whaaaatt? Dahla kecik gila. Size 10sen je. Pfft.

The Queen Bee said...

yaya

flavor ape yg u recommend yeh? im nk gi swiss nanti igt nak try jugak.

IreneYaya said...

As: hahaha, gourmet kurma tu pun sedap. Takpe nnt ada rezeki dtg Dubai boleh rasa. =)

Naquiah: yeke? Huhuhu...kita doa nnt dia buka satu branch laduree kat KL. Akak pun ezcited terus beli 33 pcs terus ( nak 3 biji each flavor)...tamak kan? And the restaurant punya decor pun akak loike....curlastttt...=)

Hanis: I paling suka rose petals. Mcm rasa sirap bandung. Tak pun, beli all 11 flavors if interested nak rasa.

Related Posts with Thumbnails